måndag 3 maj 2010

En helt vanlig lönehelg.. eller?

Pyromansonen har varit ute och rastats i helgen. Lustig är han att se. "Överexalterad" är ett beskrivande ord som stämmer väl in. "Besatt" är ett annat. Den månad som skulle utsjungas var april, vilket gjordes medelst tondöv kör i gulnade studentmössor. Hur den kören fått uppdraget är för mig en gåta, ännu mer så hur publiken kunde applådera eländet. Det skar i hjärtat att höra något som kanske skulle vara en alt-stämma sjungas så för jävligt. Till råga på al(l)t (höhö) så höll människan i (den enda?) mikrofonen och var således allt som hördes. Lösningen? Gå närmre, eller gå utom hörhåll. Jag gjorde det senare.

I övriga landet är valborg en riktig suparhelg, men i Östersund har det tydligen mattats av de senaste åren. Det kan ha att göra med att spriten hinner frysa till is innan den når munnen, alternativt att ingen märker av supandet eftersom det sker under tjocka duntäcken, inomhus. Det är tydligen bara polisen som håller stilen här:



Ibland måste korrekturläsarna på tidningarna verkligen ha tagit permanent kafferast, alternativt VABat eller lobotomerats.

Men roligt, det var det. :)

Nu sitter jag för övrigt på mitt nya kontor. Det finns en hel del kvar att göra förstås. Som att bilda aktiebolag och faktiskt bygga upp en kundkrets. Men det är sekundärt. Det coola är ju att ha ett kontor. eh.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar