torsdag 10 december 2009

Julpyssel och skidåkning

Idag är det julpyssel med hela skolan. Imorgon blir det skidåkning. Igår var det skidåkning. I helgen blir det skidåkning.

Det är en liten intressekonflikt också. Sonen har luciatåg (okristligt tidigt visserligen) imorgon och sen är det luciatåg i skolan. Sen ska vi upp och åka skidor. Det går omöjligtvis att hinna allt och även om L ska vara med och sjunga så måste jag nog hoppa över det. Visserligen börjar det klockan 9.00 i aulan, men sonens luciafirande brukar dra ut på tiden och det är inget snack om vilket som går före.

Trots en artistiskt sett något (ehh..) lägre kvalitet är det trots allt Sonen och hans dagispolare som står där och sjunger. Videokameran är förberedd.

För övrigt ska det bli en skitrolig helg. Känns jäkligt froodigt. På måndag blir det tårta och kontraktsskrivning. Sånt gillar vi också. Men först är jag nog tvungen att fixa till mitt försummade och äckliga hem, som är fullt av klädhögar, gammal disk och annat mök som behöver lite struktur.

Hade det inte varit för en tur till O'Learys igår för diverse dryckes- och fotboll(mer tv-tittande)saktiviteter så hade det redan varit klart och betalt. Umgänge är dock trevligare än städning alla dagar i veckan och två gånger på söndagar, så valet var enkelt. Det är ju dessutom inte så många fler än jag som lider av det. Dörrar som går att stänga är underskattat när man får gäster, nämligen.

Fred ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar